Det ofattbara,  Länkkärlek

Länkkärlek och ångestklumpar

Jag hade tänkt skriva något om domen mot de svenska journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson i Etiopien, och hur sjukt det är och om ångestklumpen jag får i magen av att tänka på att de kan få sitta i etiopiskt fängelse i upp till 18 år. Men så läste jag Johannas inlägg och insåg att hon redan har sagt i princip allt jag tänkte säga, inklusive det där om ångestklumpen. Så läs henne istället.

0 Comments

  • Johanna

    Men tack för länk!

    Ja, verkligen otäckt det här. Tänker på skräcken de och deras familjer måste känna nu. Imponerande ändå att de verkar hålla hoppet uppe. Det måste man ju såklart, men det kan inte vara helt lätt efter det här bakslaget.

    • Cinderalley

      De har ju anda varit fangslade ett tag och sakert haft chans att forlika sig med tanken pa att det varsta skulle kunna handa. Men anda, fatta paniken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *