Livet är en fest,  Nattliga bravader

Punkpeppen!

Idag är det 148 dagar kvar tills årets i särklass bästa helg, nämligen Punk Rock Bowling i Las Vegas. För bara några dagar sen släppte de namnen på hotellen där spelningarna, bowlingturneringen, poolpartyna och det allmänna hänget kommer vara, och idag bokade vi vårt hotellrum. Det här blir mitt fjärde år på raken på festivalen, och trogna läsare av den här bloggen vet ju redan att när PRB närmar sig kan jag inte sluta tjata om PEPPEN. Förra vändan spelade nästan alla mina favoritband, och nu har de visserligen inte släppt lineupen ännu, men om den är ens hälften så bra som det här året så har nästa års festival helt klart höjdarpotential den med.

Så här såg det till exempel ut på Punk Rock Bowling 2011:148 dagar går snabbt, visst?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *