Musik

Allt för att slippa tälta

Jag slängde ju häromveckan ur mig frågan om det skulle vara värt att åka på Coachella-festivalen eller inte, och trots att majoriteten röstade ja så kände jag mig fortfarande lite tveksam. De flesta av banden jag var intresserad av har jag redan sett live, och att betala 300 dollar och behöva bo i tält bara för att få se Refused kändes inte jättelockande. Någon dag senare släpptes biljetterna till festivalen, och varenda en sålde slut på bara ett par timmar. Alltså, omkring 90.000 biljetter till två festivalhelger, på några timmar.

Nu är jag dock rätt nöjd med att jag inte bestämde mig för Coachella. Idag släpptes nämligen biljetterna till en betydligt mer lockande spelning, närmare bestämt Refused och mina darlings The Bronx på The Warfield Theatre i San Francisco i april – och jag har redan mina biljetter bokade och klara. Nu får jag se Refused spela på en mindre arena tillsammans med ett av mina favvoband, och jag får dessutom en anledning att åka tillbaka till San Francisco. Score på den!

(Glad och i Bronx-tisha, känns som en passande illustration till inlägget.)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *