Listor

En sån där lista igen

Jag har haft långhelg och varit ute på äventyr de senaste tre dagarna, och har nu en massa bloggande att ta igen. Men vi kan väl börja lite lätt med den här listan, som Den där Jenny skickade vidare till mig.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då var jag 15 och bodde i ett rödmålat rum på Kungsholmen. Jag gick Mobila gymnasiet på distans, spelade i punkband, skrev skunkdagbok, var vegan och anarkist, åkte på festivaler och hängde mest med en massa crustpunkare.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Då var jag gift och bodde i ett stort hus i Carlsbad norr om San Diego. Delade kontor med ett gäng bra folk, åkte till stallet och red två dagar i veckan, och funderade mycket på vad jag egentligen ville (vilket resulterade i att mitt liv så här ett år senare ser totalt annorlunda ut).

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Jag äter inte direkt snacks, men om jag måste brukar det bli typ frukt och färska eller torkade bär. Kul va?

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Eftersom jag har en tendens att snöa in på saker, och eftersom jag konstant lyssnar på musik kan jag texten till i princip alla låtar jag gillar.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:
1. Betala av studielånet
2. Resa, resa, resa
3. Köpa en Harley och kanske en gammal Cheva
4. Satsa på skrivandet
5. Skänka till bättre behövande

6) FEM DÅLIGA VANOR
1. Jag kör nästan alltid för fort.
2. Jag är bra på att påbörja projekt och inte avsluta dem.
3. Jag städar inte. HATAR att städa.
4. Är sämst på att prata i telefon, vilket innebär att jag nästan aldrig svarar när någon ringer.
5. Jag skjuter alltid upp måsten till exakt sista sekunden.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Resa
2. Gå på spelningar
3. Åka bergochdalbanor
4. Tatuera mig
5. Dricka öl
(Obs att jag gjorde alla 5 den här helgen – ganska nöjd med det.)

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
1. Polotröja
2. Utsvängda jeans
3. De flesta klänningar
4. Galna färger eller mönster
5. Dunväst

9) FEM FAVORITLEKSAKER
1. Min bil
2. Min motorcykel
3. Min kamera
4. Mina böcker
5. Mina gitarrer

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Nästan alla bloggar jag läser verkar redan ha gjort den, så jag lämnar den här frågan öppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *