Äventyr,  Musik

Coachella – ja eller nej?

De senaste dagarna har mitt newsfeed på Facebook totaldominerats av en enda händelse, nämligen nyheten att svenska hardcorelegenderna Refused kommer att återförenas för ett antal spelningar i sommar. Av en händelse råkar två av dessa spelningar äga rum på Coachella-festivalen, som ligger strax norr om Salton Sea och alltså bara några enstaka timmars bilresa från San Diego.

Jag hade vissa planer på att åka på Coachella redan innan jag hörde om återföreningen och det är dessutom ett helt gäng andra bra band som spelar. Men eftersom jag känner mig lite snål försöker jag nu bestämma mig för om det verkligen är värt de dryga 300 dollarna som festivalbiljetterna kostar. Här är affischen, vad tycker ni?

0 Comments

 • emma

  JA!
  jag funderar faktiskt på om det är värt att ta flyget från Vancouver för att åka på festivalen, kommer nog komma fram till att det inte är det, men, du har ju närmre så kör!

 • burgschki

  Såklart, är ju värt det enbart för Refused men också (iofs kanske inte din musik men om jag berättar hur jag hade tänkt)pga av:

  calvin harris
  santigold
  the hives
  la roux
  miike snow
  tim armstrong (även om jag int gillar hans sologrejer särskilt mkt)

  och typ massa andra.

  själv kom jag vidare i fusion-lotteriet (delottar enbart ut optionen att få köpa två biljetter i år för att försöka göra det rättvis) men glömde bekräfta att jag ville köpa så det blir ingen fusion för mig i år heller.

 • Duktiga Tjejen

  RADIOHEAD!! Fast jag har sett dem förr. Jag hade inte åkt, men jag är ingen festivalperson. Det är ju du! Vet inte hur mkt 300 USD är för dig, men har du råd, bra sällskap och tid – why not liksom?

 • anydaynow

  Alltså, den här lineupen är ju så bra att jag på riktigt hade övervägt att flyga dit om jag bara nog med semesterdagar. No joke!

  Nu har vi nig inte riktigt samma musiksmak, men jag menar: Bon Iver, Cat Power, M83, Madness, DJ Shadow, Explosions in the Sky, Feist, Black Keys, Dre, Laura Marling, Flying Lotus, The Weeknd, Florence, St Vincent, SBTRKT, Childish Gambino, Amon Tobin, Frank Ocean, Gotye, The Hives, Gardens & Villa, The Shins, Wolfgang, La Roux… Plus Company Flow, som jag velat se i typ ett decennium.

  Overkligt bra!!! Och $300 är ju skitbilligt för en 3-dagarsfestival (jämfört med Australien iaf). DO IT! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *