Äventyr,  Livet är en fest

Ink’n’Iron 2012

Ink’n’Iron blev inte riktigt som planerat den här gången – jag hade tredagarsbiljett men lyckades bara ta mig till själva festivalen en av dagarna. Och så missade jag alla band jag ville se, såg knappt några bilar, hade inte tid att tatuera mig, och sprang inte in ens hälften av alla personer jag hade räknat med att träffa den här helgen.

Men eftersom anledningen till att jag missade allt det roliga på festivalen var att jag hade alldeles för roligt på annat håll i Long Beach så gjorde det inte så mycket.

Här kommer några bilder.


När jag kom till Long Beach åkte jag direkt till baren House of Hayden och mötte upp Eric och hans kompis Mike. Sen gick vi på vernissage för en utställning med tatueringskonst på tema drakar. Och det här var visst en av mycket få bilder jag lyckades ta på fredagen trots att vi var ute halva natten och gjorde roliga grejer och hängde med en massa bra folk.
 

Nästa morgon började vi dagen med mimosas och Bloody Marys hos vår värdfamilj innan vi begav oss till ångfartyget Queen Mary och Ink’n’Iron.
 

Eric smugglade in en flaska vodka innanför bältet eftersom alkoholpriserna på festivalen var en smula hutlösa. Vakten vid ingången såg en skymt av flaskan men lät honom gå in med den eftersom han trodde att det var en stomipåse. Ha!
 

Vi kom in på festivalområdet i precis lagom tid för att se ett par låtar med Guana Batz.
 

Efter att ha jagat runt efter en bar alldeles för länge blev vi hungriga och satte oss på en finrestaurang på båten och åt en alldeles strålande lunch.
 

Sprang in i Diana som jobbade för Sailor Jerry på festivalen hela helgen.
 

Den enda bilen jag lyckades ta kort på. En gammal Ford med Cadillac-motor. BUT WHY?
 

Sen hittade vi Lindsey också.
 

Solnedgången över Long Beach var det sista kortet i min kamera från helgen. Inte ett enda kort från söndagen. Men så kan det gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *