Ett foto om dagen

Julkalender, dag 21

21. En bild på dig när du är ledsen.
21

Jag har inte för vana att bli fotograferad när jag är ledsen, så jag fick leta rätt långt tillbaka i arkivet. Den här är från sommaren 2009 när jag blev jättesjuk, svimmade hos läkaren och fick skjutsas med ambulans till närmaste akutmottagning. Var nog ärligt talat mer ledsen över den helt absurda räkningen jag fick för den här sjukhusvistelsen än över själva sjukdomen.

0 Comments

  • andrea

    Hur mkt var det den där mardrömsräkningen gick på. Själv fick jag betala 600kr för ambulans, röntgen, dropp & 4h vistelse. Gud vad jag älskar Sverige & vår skattebetalda sjukvård 😀

    • Cinderalley

      Ja fyfan, här kostar ett helt vanligt läkarbesök mer än så. Räkningen jag fick för sjukhusvistelsen var på 6000 dollar (!), dvs över 40.000 svenska kronor. Jag lyckades dock få ner den till 600 dollar, vilket i sig är helt absurt. Sen tillkom runt 2000 dollar för ambulans och läkarkostnader som jag var så illa tvungen att betala. Aktar mig för att svimma i närheten av folk med tillgång till ambulanser nu alltså…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *