Nära döden-upplevelser

Aj

Saker man inte borde göra när man har nackspärr efter för mycket packande och flyttande:

– Sitta framför en dator och jobba 8 timmar om dagen
– Ge sig ut och köra motorcykel i 130 km i timmen på motorväg under årets kallaste natt (5 ynka plusgrader runt midnatt)
– Gå och se Corrosion of Conformity som är så bra live att det är omöjligt att inte lite halvt headbanga sig igenom hela spelningen

Saker jag gjort den här veckan trots nackspärren från helvetet: alla ovanstående. Då var det fint när en kompis ringde och erbjöd mig ett gäng anti-inflammatoriska piller samt receptbelagda värmedynor att linda in axlarna i. I tisdags kunde jag över huvud taget inte vrida huvudet åt vänster, men efter att ha sovit med värmeomslagen på hela natten är jag nästan återställd.

Nu har jag bara en ynka arbetsdag kvar innan jag är ledig i 11 långa dagar. En semester som jag för övrigt inte ens har ansökt om – min chef bestämde sig helt enkelt för att stänga kontoret helt under årets sista vecka, och eftersom jag får betalt i vilket fall som helst är jag verkligen inte den som klagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *