Livet är en fest

Nyårsafton 2012

Jag var ganska opeppad på nyårsafton under hela förra veckan, kanske mest för att det inte fanns några konkreta planer. Massor av fester och events, men ingenting som kändes kul, och dessutom var flera av mina vänner tvungna att jobba till efter midnatt. Så i sista sekund bestämde jag mig för att sticka till LA istället.

92d7a69453cd11e2ab5722000a1f9684_7
Jag och Diana förfestade hemma hos henne i Hollywood tillsammans med hennes übersöta kattunge Theodore, som ser ut som en liten dammtuss med ögon.

002

005

003

Sen åkte vi hem till Alfredo och Corinne som hade stor nyårsfest i sitt fina hus i Highland Park, och nästan alla mina LA-vänner var där.

008

009

021

Liz hade med sig världens bästa partytrick – en strap-on som hon hade borrat hål och fäst en slang med tillhörande vätskepack i. Det gick alltså att dricka shots direkt från hennes för kvällen mycket välhängda skrev. Jag utgår från att ni som läser är 18 och upp så att det är safe att lägga upp de här bilderna.

Själv drack jag bara limeöl, och gick dessutom och la mig strax efter 2, eftersom jag var tvungen att köra tillbaka till San Diego och börja jobba igen nästa dag. Vaknade i Hollywood vid 9 på morgonen, och satt framför jobbdatorn här hemma klockan 11 – det är nog ett nytt rekord.

Hoppas att ni hade en lika fin nyårsafton som jag!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *