Sverige

Schweden Schweden

På fredag åker jag till Sverige för första gången på tre år. Det blir andra gången jag åker till Sverige sen jag flyttade till Kalifornien för sex år sen, vilket ju är under all kritik. Men så är det, tiden går fort när man har roligt osv.

Min snälla lillebror som bor vid Mariatorget har erbjudit mig sin lägenhet under de två veckor jag är i Stockholm, och ibland glömmer jag vilket i-land Sverige är i jämförelse med USA. Den här konversationen hade jag just med min bror på Facebook:

Screenshot_2014-07-30-09-47-24-1

Det ska i alla fall bli fint att få äta bröd som inte har samma konsistens som en tvättsvamp, och ost som inte är artificiellt knallgul och faktiskt smakar något, och att åka ut till skärgården och bo i en röd stuga med vita knutar, och att ha riktig semester för första gången sen 2008 (förutom en vecka som jag tog för två år sen).

Finast av allt ska dock bli att få hänga med min familj, och kanske speciellt med min syster och hennes två små döttrar som jag aldrig har träffat. Den minsta av dem föddes igår.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *