Metabloggande

Slentrianmässigt näthat

Jag undrar om allt snack om näthat på sistone har gjort att näthatarna liksom känner att det är fritt fram att hata loss, nu när alla andra gör det. Man kan liksom näthata lite på slentrian sådär. Exempel: Sandra Beijer (aka niotillfem) skriver en harmlös och peppig krönika om att säga upp sig från ett bra jobb för att följa sina drömmar. Och någon postar den här kommentaren:

sandra-beijer-nathat

Alltså. Jag förstår fan inte vad det är för fel på folk. Vill spåra upp alla näthatare och ringa deras föräldrar för att berätta vad deras avkommor håller på med.

4 Comments

  • Fia

    Ja jag förstår inte varför folk måste vara så elaka. Ser mycket sånt på Instagram speciellt, ibland behöver man inte yttra sina åsikter :/

  • Honey

    Jag fattar inte att folk orkar lägga tid på att skriva den typen av kommentarer. Okej, så du gillade inte vad/hur hon skrev, släpp det och läs aldrig något av henne igen. Jätteenkelt och absolut inte taskigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *