Bra saker,  Drömhuset

Spontanmålade väggar och egna etiketter

Det är så spännande detta med att flytta ihop. Det här är första gången jag har varit tillsammans med någon en längre tid och sedan tagit ett medvetet beslut att vi hellre vill bo tillsammans än på olika håll, istället för att bara råka flytta ihop av praktiska skäl. Det känns fint.

Eftersom jag flyttar in hos honom och inte tvärtom har vi diskuterat hur vi kan få huset att kännas mer som vårt hem och inte bara hans. Nu har vi visserligen ganska mycket samma smak när det gäller inredning, men jag vill ändå ha ett finger med i spelet. Så igår föreslog jag lite spontant att vi borde måla en fondvägg i vardagsrummet. Så här såg det ut innan:

20150607_125911

En grej jag verkligen älskar med Paul är att han aldrig säger nej till mina spontana idéer. Så nu har vi en röd vägg i vardagsrummet! Känns lite roligare än den beiga som var där innan.

20150607_155008

Nu ska vi bara hänga upp en massa grejer på den här väggen, samt få upp bokhyllor och alla mina böcker. Röd vägg + böcker = bra kombination.

20150607_152240

Annan rolig grej: Pauls egengjorda etiketter – mycket mer praktiskt än det som står på flaskan när man köper den.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *