Bilar och sånt

Alldeles för många fordon

newcar

Jag köpte en bil igår. En 2000 Acura som min kompis sålde till mig för ett extremt bra pris. Jag och Paul äger nu tillsammans åtta fordon. Han har två motorcyklar, en pickis och en gammal Ford. Jag har två motorcyklar, en pickis, och denna. Fram tills igår hade ingen av oss ett fordon som det fick plats mer än två personer på/i, eftersom alla våra bilar saknade baksäte. Det är lite därför jag köpte Acuran.

Men oavsett så känns det liiiite överdrivet att ha fyra bilar på två personer. (Fyra motorcyklar på två personer tycker jag däremot inte är tillräckligt, men vi får inte plats med fler i garaget.) Så snart ryker nog en av pickisarna. Jag försöker övertyga Paul om att sälja sin 1985 Toyota och ta över min 1996 Nissan eftersom min är nyare och i mycket bättre skick. Men eftersom resten av hans fordon är av årsmodell 1951, 1957 och 1976 så tycker han att en pickup från 1985 är rena lyxåket. Så vi får väl se hur det går.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *