Livet är en fest

Mad Men Holiday Party

I lördags hade mina kompisar Corey och Sarah en julfest med Mad Men-tema. Jag och Paul hade tillbringat precis hela dagen i garaget och var ganska skitiga bara någon timme innan festen började, men jag tycker ändå att vi snyggade till oss ganska bra!?

madmen4

Blusen jag hade på mig har jag ärvt från min farmor, och jag har ett par matchande utsvängda 60-talsbyxor i samma mönster. Det är en helt fantastisk outfit som jag aldrig riktigt har haft tillfälle att ha på mig tidigare. Matchade dock blusen med ett par byxor från Bettie Page för att få till mer Mad Men-känsla.

madmen2

Det var en så himla fint uppstyrd fest, alla var uppklädda till tänderna, det fanns ett helt bord med traditionella 60-talstilltugg (det mesta dock i vegansk tappning eftersom ganska många av oss inte äter kött), och de hade till och med ordnat med livemusik – en kille med gitarr som satt och spelade och sjöng julsånger i bakgrunden. Och så fanns det ungefär alla sorters tänkbara cocktails (fast jag drack öl ur ett cocktailglas istället, jag är classy på det sättet) samt godiscigaretter, eftersom alla i Mad Men röker och dricker konstant.

madmen1

Roligast var att de hade Face Coasters, alltså drinkunderlägg med lustiga ansikten som man kunde hänga på näsan. Skrattade så mycket att jag hade ont i ansiktet när vi åkte hem.

madmen5

Sarah smygtog den här bilden på mig och Paul. Någon kommenterade på den på Facebook så här: “When you’re at the holiday party, but all you care about is each other.” Fint tycker jag!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *