Nostalgi

2006-2016: 10 år senare

2006-2016

När vi ändå håller på och gräver i arkiven tänkte jag köra den här “utmaningen” som alla gör nu där man lägger upp en bild från 2006 och en från 2016. Jag har en hel hårddisk full med foton på nästan allt jag har gjort sen typ 2004, så jag borde väl egentligen göra fler såna här tillbakablickar.

I alla fall. År 2006 bodde jag i Stockholm och hade inga tatueringar ännu (jag skaffade mina första 2007). Fotot till vänster är taget på någon punkklubb.

År 2016 bor jag i San Diego sen åtta år tillbaka. Fotot är taget i våras på punkfestivalen Punk Rock Bowling i Las Vegas.

Så himla mycket tycker jag inte har ändrats på 10 år ändå? Har lite mer rynkor och en bättre kamera nu bara. Och så tatueringarna då. Men annars har jag fortfarande lugg, färgat hår och rött läppstift och dricker gärna öl på punkspelningar.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *