Livet är en fest

Photobooth like you mean it

Igår hade mitt jobb sin årliga julfest för alla anställda och deras respektive. Det bjöds på alkohol och munsbitar på Herb & Wood som är en av San Diego trendigaste nya restauranger. Och så fanns det en fotoautomat! Sånt gillar vi. Paul och jag gick all in. Så här såg vi ut:

photobooth5

Jag hade KJOL på mig för första gången på, jag vet inte, fem år kanske? Jag gillar själva idén med kjol men är så dålig på att ha på mig annat än byxor eller shorts. Men igår hittade jag den här lilla skinnsaken bokstavligen talat längst in i garderoben och tänkte att det var dags.

photobooth3

Vi började hyfsat lugnt, men sen spårade det ut lite…

photobooth4

photobooth8

photobooth1

photobooth6

Gillar den här killen ♥

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *