Djur

Ninjas födelsedag och ändrade planer

Nä, det blev inget Grand Canyon den här helgen. Det ska vara kallt och regnigt där idag och jag är lite förkyld, vilket jag alltid blir av snabba klimatförändringar (San Diego – Cabo – San Diego). Så vi skjuter upp det till nästa helg istället. Det blir bra. Skönt att ha en lugn helg hemma för en gångs skull.

Idag fyller min katt Ninja 8 år, vilket innebär att jag har varit hennes människa i hela 7 år. Hon var egentligen min ex-svägerskas katt, men när svägerskan inte kunde behålla henne längre fick hon flytta in hos mig. Då hette hon Angel, men den här katten är INTE en ängel, så jag döpte om henne till Ninja. Och trots att hon är anledningen till att jag inte kan ha fina saker, typ växter, gardiner eller möbler utan klösmärken, så vet jag inte vad jag skulle göra utan henne. Grattis på födelsedagen Ninja!

ninjabday2017

One Comment

  • Gunnie

    Nä, du är ju definitvt inte en ‘Angel’, men en himla cool cat, så stort grattis på födelsedagen Ninja från din morrmorr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *