Länkkärlek,  Listor

6 bilder jag har sparat på Instagram

Jag har verkligen inget spännande att blogga om idag, så jag lånar en inläggsidé från Elsa Billgren. Jag är rätt kass på att använda Pinterest, men däremot har jag ett gäng olika mappar på Instagram där jag sparar sånt som inspirerar mig. Här är 6 foton på olika teman som jag har sparat på sistone.

En roadtrip. Den här bilden som @jaycagney la upp häromdagen gör mig extremt peppad på att köra drygt 700 mil på två veckor i sommar när vi kör hoj till Kanada. Bilden lyckas även sammanfatta varför jag älskar motorcyklar så mycket, och det är inte en helt lätt grej att åstadkomma med bara ett foto. 

En maträtt. Jag skulle kunna äta den här svamp- och tofupastan från @thrivemags konto varje dag utan att tröttna. Har precis ätit middag och sitter ändå här och blir hungrig igen bara av att titta på den. Thrive är för övrigt mitt kanske bästa matinspirationskonto. 

Ett rum. @britdisarmings vardagsrum är vad mina inredningsdrömmar är gjorda av. Måste ha den där mattan. 

En tatuering. Hela min tatueringsmapp på Instagram är full av olika katthuvuden. Jag borde verkligen boka tid hos någon och göra en tiger eller panter snart. Denna kom från @straydogstattoo i Göteborg. 

En outfit. Var tvungen att spara denna från @jaymedarling. Kanske den perfekta outfiten, älskar allt med detta. Bonuspoäng för gullig hund.

En plats. Avslutar med det här fotot som min kompis @genevieve_davis tog på sin hund Bandit i White Sands National Monument i New Mexico. Genevieve jobbar som fotograf, det kanske märks. Och nu vill jag verkligen, verkligen åka till New Mexico. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *