Vardagsanekdoter

Två veckors semester börjar nu

Det är fredag och klockan är 14. Sverige har vunnit mot Slovakien i herrfotbolls-EM och jag har gjort följande:

✔️ Jobbat klart
✔️ Satt på autosvar på mejlen
✔️ Stängt av min väckarklocka på mobilen

Nu har jag nämligen semester! I 17 dagar! Det kanske inte är så mycket med svenska mått mätt, men jag tror inte att jag har tagit mer än en veckas semester i taget sen… 2018? Det här ska bli fint.

Gick dock runt här hemma med semesterpirr i magen för en stund sen och råkade smälla armbågen så hårt rakt in i en dörr att jag höll på att svimma av smärtan. På riktigt. Det svartnade framför ögonen och jag var tvungen att lägga mig ner en stund. Så, ja. Det finns visst en gräns för hur bra humör man får vara på innan det kommer dörrar och tvingar tillbaka en till verkligheten igen.

Ja, det var bara det. Tillbaka till packandet! Hoppas ni får en fin helg.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *