genevievephoto

Jag har gjort om lite här på bloggen. Flyttade hela kalaset till en ny server igår och passade på att helt göra om designen. Hoppas att ni gillar! (Om ni ser något som inte funkar som det ska får ni gärna kommentera här eller maila på sanna@cinderalley.com)

Ny design och ny server gör att jag känner att jag liksom börjar om lite med bloggen. Så här kommer en liten presentation för er som är nya här.

Jag heter Sanna och fyller 30 i år, tre dagar innan Halloween. Men för tillfället gillar jag att vara 29. Jag bor i ett hus i San Diego med världens bästa kille, två galna katter och en deltidshund. Jag är egentligen från Stockholm, men blev så oändligt trött på evighetsvintern att jag 2008 packade mina väskor och drog till Kalifornien. Sen blev jag liksom kvar här.

Jag är utbildad litteraturvetare och journalist, men har jobbat som webbdesigner/frontendutvecklare de senaste åren. Just nu jobbar jag som webbredaktör på ett magasin, vilket nog är ganska mycket mitt drömjobb.

Min stora passion i livet är motorcyklar. Jag har två Harley-Davidsons, en 2015 Dyna och en 1976 Ironhead. Den här bloggen handlar ganska mycket om motorcyklar, mest för att mitt liv i övrigt gör det. Jag kör hoj så mycket jag bara kan och hinner. Om jag vann en massa pengar på lotto skulle jag säga upp mig från drömjobbet och köra motorcykel jorden runt på heltid.

Jag är vegetarian sen 17 år tillbaka och försöker äta veganskt så gott det går. Jag är feminist och allmänt vänster, och skulle rösta på Bernie Sanders i årets amerikanska presidentval om jag hade rösträtt (och om han fick den demokratiska nomineringen). I Sverige vet jag inte vad jag skulle rösta på längre.

Jag gillar äventyr, öl, sommar, motorcyklar, böcker, katter, bergochdalbanor, boots, tatueringar och punk. Jag ogillar att städa, Donald Trump, friterad mat, sköna snubbar, regn och bilköer.

Men nog om mig. Vilka är ni?