Bra saker,  Musik

STARSTRUCK

sannachuck

Det bästa som har hänt mig hittills i år hände i lördags: jag fick träffa Chuck Ragan!!! Se bildbevis ovan. Jag och Paul var i Fullerton i Orange County för att se honom spela för andra gången på tre dagar. Det var en mitt-på-dagen-spelning (vilket kanske är den bästa grejen någonsin om man är en morgonmänniska och inte orkar vara uppe halva natten för att kolla på band) och innan det började stod Chuck och drack en öl vid baren helt ensam. Så jag tog chansen och gick fram och presenterade mig. Minns inte exakt vad jag sa eftersom jag alltid får en total blackout när jag är väldigt nervös och gör något utanför min comfort zone. Att prata med min största celebrity crush, som också råkar vara min favoritartist, är definitivt utanför min comfort zone.

Han var i vilket fall som helst den trevligaste personen någonsin. Och sen spelade han och jag grät lite för att det var så bra och sen åkte vi hem till San Diego igen. BÄSTA DAGEN.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *