Categories
Motorcyklar

Själviska presenter

Jag är så stolt över min kille – de senaste fyra åren har han gått en lärlingsutbildning på sitt jobb, där det till exempel har ingått att plugga en massa universitetspoäng på kvällarna och att inte få en löneförhöjning på flera år. Men imorgon tar han examen och kommer att kunna betitla sig “Master Machinist”. Bara en sån sak liksom.

Jag som gillar genomtänkta presenter kan dock möjligen ha gått en smula överbord med Pauls examenspresent. Jag köpte en motorcykel till honom. Så nu har vi sammanlagt fem Harleys i garaget. Eh, ja. Men till mitt försvar så är den här 20-40 år nyare än hans andra hojar, och betydligt mer praktisk. Så egentligen är det kanske mest en present till mig själv, eftersom vi nu kan åka på längre motorcykelsemestrar tillsammans, vilket inte riktigt har gått med hans gamla choppers.

pauldyna

Och han blev så himla, himla glad. Så värt det!

5 replies on “Själviska presenter”

Grattis till Paul! Ah, sjalviska presenter ar ju bra ;D Kanns som Robert och jag koper sana till varandra hela tiden 😀 Men det ar ju bara bra om man gillar samma saker ju.

Ja vilken fantastisk present! Och vilken fantastisk prestation av Paul!
Han är värd all vår uppskattning, all din kärlek och alla HD:ar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *