Det är fredag, det är fullskalig storm ute, och vi har en ny president vars namn jag ärligt talat helst undviker att nämna. Det är som ett jävla skämt. Fy fan för den här dagen och den här världen och all skit som kommer härnäst. Jag försöker distrahera mig själv från allt elände med gulliga djur och gulliga före detta presidenter, men det går sådär. Kanske en tillbakablick på förra helgen hjälper lite? Osäkert, men vi provar.

palmsprings8

I lördags tog jag hojen till Palm Springs tillsammans med Katie och Stacey. Det var svinkallt på vägen dit, men väl framme i Palm Springs var det ganska varmt och skönt. Vi skulle på bil- och motorcykelträff på Ace Hotel.

palmsprings7

Nämligen Paradise Road Show, en ny träff som några kompisar till oss anordnade.

palmsprings6

Jag hittade en ny kompis: en albinokanin som hette Lucifer. Han var himla chill och gullig.

palmsprings5

På ena sidan av Ace var det motorcyklar och på den andra var det bilar. Och palmer och berg överallt, kanske det bästa med Palm Springs.

palmsprings4

Vi satte oss vid poolen med en öl. Vi hade kört hoj och var inte direkt klädda för poolparty.

palmsprings3

På kvällen tog vi oss in till downtown Palm Springs och promenerade upp och ner längs huvudgatan i några timmar. Vi stannade på lite olika ställen och tog en drink eller åt mat, och innan klockan var halv tio låg vi i varsin säng på hotellrummet. Gillar att vi alla har samma tant-dygnsrytm. Och alla ser helt galna ut på den här bilden, men oh well.

palmsprings2

Nästa morgon åt vi en sen frukost på ett ställe som hette The Farm. Jag åt världens godaste brie- och päronmacka. Skojar inte. VÄRLDENS godaste.

palmsprings1

Och sen tog vi hojarna hemåt igen.

***

Hjälpte detta? Jag vet inte. Jag har en anti-inauguration-kväll planerad med ett gäng tjejkompisar ikväll, med middag på vegansk restaurang och The Pussy Grabs Back-burlesque på schemat, men det stormar så hårt ute att jag inte ens vet om vi kommer lyckas ta oss någonstans. Alla vägar kommer vara översvämmade och det kommer med stor sannolikhet bli strömavbrott jag har verkligen inga kläder som är lämpliga för det här vädret. Såatteh. Kanske stannar hemma istället.