Categories
Äventyr

Nu kör vi

Igår kväll var vi ute och tog farväl av hela gänget, idag kollade vi klart på RuPaul’s Drag Race säsong 10, och tidigt imorgon bitti sätter vi oss på hojarna och kör till Las Vegas för dag 1 av 16 av vår motorcykelsemester. Om en dryg vecka är vi förhoppningsvis i Kanada, sen får vi se vad som händer. Känns ju tveksamt om vi kommer vilja åka tillbaka till det här skitlandet igen.  

Å andra sidan tror jag att två veckor långt bort från civilisationen omringad av grandiosa vyer är precis vad jag behöver för att börja uppskatta USA igen. För säga vad man vill om det här landet, men jag har aldrig någon annanstans i världen sett lika mycket storslagen natur som här.

Jag kommer inte ha datorn med mig, men lyckas eventuellt blogga från mobilen. Annars får ni hemskt gärna följa med via Instagram. @Cylinderella heter jag där.

4 replies on “Nu kör vi”

Har följt din blogg länge o blivit mer o mer peppad på att ta mc-kort så nu är jag igång m att köpa hoj o börja övningsköra. Har ett svagt svagt minne av att ha läst ett inlägg där du ger tips för nybörjare/inför hojköp el likn MEN kan ej hitta det? Minns jag fel? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *