Har lite identitetskris när det gäller bloggen. Inte så att jag vill sluta blogga, tvärtom. Men däremot kanske fundera lite på vad det är jag gör här och varför. Många av de bloggare jag helst läser är ganska privata och bra på att öppna sig och visa sig sårbara. Jag har alltid varit dålig på sånt, både på bloggen och i mitt “riktiga” liv. Plus att jag när jag läser igenom gamla inlägg tycker att jag låter ganska dryg. Och det tror jag faktiskt inte att jag är IRL.  

Men ni verkar ju vara en del som läser här i alla fall, och jag får ofta extremt smarta och fina kommentarer som gör mig så himla glad. Älskar att bloggen har gett mig ett helt nätverk av grymma kvinnor (för ni är 99% kvinnor). Så nu hoppas jag att ni kanske kan hjälpa mig att lista ut vad den här bloggen är och vad den borde vara?

Skulle bli hemskt glad om ni ville svara på frågorna nedan, så kanske jag kan styra upp det här så alla blir nöjda. (Tack Peppe för inspirationen!) 

  1. Var bor du?
  2. Hur gammal är du?
  3. Hur länge har du läst den här bloggen och hur hittade du hit?
  4. Har vi träffats?
  5. Har du en blogg?
  6. Vad vill du läsa mer av här och vad vill du läsa mindre av? (Motorcyklar, jobb, äventyr, att bo i USA, politik, mat, böcker, vardagsinlägg, osv.)
  7. Har du några frågor, rubrikförslag eller annat du vill att jag skriver om? Eller någon annan kommentar?