Bra saker,  Djur

Glad Halloween och god jul från Steve

Idag är det Halloween, så här kommer två julrelaterade (?) uppdateringar. 

Den första är att min hund Steve numera har ett instagramkonto. En massa personer har tjatat på mig om att Steve borde ha en egen instagram, men jag har aldrig sett mig själv som en sån person som har ett konto för mina djur. Men sen köpte jag ett nytt kameraobjektiv som tar så här fina porträtt och så hittade jag Lolas gamla tomtejacka när jag flyttade och here we are. Nu är jag en sån person.

Följ gärna! Gulliga bilder med långa tungor utlovas. @stevenjpuppers heter kontot eftersom P och jag alltid brukar hitta på roliga hela namn (förnamn, initial, efternamn) åt Steve och Steven J. Puppers är min absoluta favorit. 

(Måste verkligen klippa hans naglar.)

Den andra uppdateringen är att jag i ett svagt ögonblick när P och jag precis hade gjort slut bokade en flygbiljett till Stockholm över julen. Har inte firat en högtid med min familj på 11 år och har definitivt inte varit i Sverige i december på lika länge. Men nu kommer jag vara där i två veckor. Det ska bli fint att få hänga med familj och vänner, även om jag kanske inte ser fram emot mörker och kyla. 

Berättade för övrigt för min lillebror att jag kommer hem i jul och hans exakta respons var “Oj har du slagit huvudet? Det är vinter här då, vet du?”

Jaja. Får väl köpa en varm jacka helt enkelt. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *