Uncategorized

TORSDAG

Den här veckan har verkligen höjdarpotential på mer än ett sätt. I skrivande stund har jag precis avslutat den allra sista av de tre uppsatser jag ska lämna in imorgon, vilket innebär att jag från och med nu har JULLOV ända fram till 5 januari. Andra bra grejer:

– På lördag flyttar jag in i nya lägenheten i North Park. Jag är innerligt trött på lägenheten jag bor i nu, så det blir en välbehövlig förändring.
– Jag ÄLSKAR min nya bil. Det är nästan synd att jag knappt kommer att behöva använda henne, eftersom North Park-läget betyder gång- och cykelavstånd till allt.
– Idag hittade jag en stereo som någon hade dumpat i gränden nedanför min balkong. Fullt fungerande med två rejäla högtalare. Jag har kopplat ihop den med min dator, så nu kan jag lyssna på musik på skälig volym och med en riktig ljudvägg för första gången sen jag flyttade hit. Helt gratis!
– Första repet med mitt nya band förra helgen gick hur bra som helst, USA-turné nästa!
– Nästa helg sticker jag och Peggy förhoppningsvis till Los Angeles. Och ingen skola innebär inga förpliktelser, så det finns nog en chans att vi blir kvar där ett tag.
– Jag kollade just mitt kontoutdrag, och upptäckte att CSN-pengarna för nästa termin har trillat in. Därmed försvann ett stort orosmoln från min himmel (den imaginära alltså, Kalifornien är soligt som vanligt).
– Kalifornien är soligt, som vanligt.
– Besök från familjen, 16 dagar kvar!

Nu ska jag vrida upp volymen på stereon och lägga mig i ett varmt bubbelbad med en kall öl och en god bok. SÅ avrundar man en torsdagkväll.

0 Comments

  • Anonymous

    Fantastiskt Sanna – du har verkligen bäddat för en ljuvlig ledighet med bara bra möjligheter – du är strålande – njut – vi kommer med entusiasm och nyfikenhet för att nosa lite på ditt nya liv!!
    Birgitta som längtar efter att se dig – i verkligheten! IRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *