Uncategorized

ONSDAG

Funderar du på att köpa bil i USA? Fråga mig! Jag vet nu officiellt allt om att köpa och sälja begagnad bil i det här landet, inklusive hur en lien-sale går till, vilka avgifter du som köpare behöver betala (exempelvis registration transfer, sales tax, smog), vilka avgifter du slipper betala (exempelvis den tidigare registrerade ägarens skulder till lien-holdern), vilka formulär från DMV som krävs för att registrera ett ägarbyte, hur du säljer en bil utan pink slip, vad en pink slip är, när DMV kräver ett nytt smog-test, vilka fördelar och nackdelar det finns med att köpa bil från en tow yard och så vidare. Fråga mig! I’m the expert. Jag är sedan några timmar tillbaka även stolt ägare till en liten vit 93 Toyota Paseo. Jag har döpt henne till Peggy Sue. Som en liten bonus är Peggy min första bil med fungerande vindrutetorkare. Det är faktiskt ingenting fel på henne alls. Inte dåligt för $1200.


0 Comments

  • CINDERALLEY

    Se till att tow yarden är lien holders på bilen (eller har dess riktiga title, men det är nog inte så stor chans) bara så är det inga problem. Förutom att man får chansa lite, det kan bli svårt att testköra eftersom bilarna i regel inte är försäkrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *