Uncategorized

MÅNDAG

Idag klev jag upp klockan 7:30. Det var första gången jag vaknade innan 9 på tre månader, och det gjorde tydligen under för min effektivitet. Idag har jag: spenderat en halvtimme i telefon med trevlig och hjälpsam DMV-anställd, åkt till DMV och fått absolut INGEN hjälp av mycket otrevlig DMV-anställd (som jag har haft att göra med tidigare med samma resultat; jag är övertygad om att hon är i maskopi med Satan), avslutat mitt nuvarande elabonnemang, svängt förbi optikern och beställt nya linser, pluggat, varit i skolan och skrivit grammatiktenta, slutligen bestämt mig för att köpa den här bilen imorgon och bekräftat detta med nuvarande ägaren, samt dessutom hunnit med att shoppa lite kläder. Nu är klockan snart 18, och jag håller på att falla ihop av utmattning. Middag, sen är det sova som gäller.

Just det, en sak till, ni som undrar över huruvida jag skulle ha dött i dagens flygkrasch i San Diego kan sluta oroa er. Jag visste inte ens om att den hade ägt rum innan diverse medlemmar ur min familj började ringa från Sverige för att kolla att jag levde. En kille i min grammatikklass berättade senare att han hade sett piloten, som hade skjutit ut sig själv efter att ha försökt styra det kraschande planet mot en bergsvägg, singla ner i en fallskärm utanför sitt fönster. Dramatik på hög nivå.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *