Uncategorized

ONSDAG

Var hos läkaren idag för tredje gången på en och en halv vecka. Den här verkade i alla fall veta vad han gjorde, så om några dagar bör jag ha nya testresultat som kan förklara vad det egentligen är för fel på mig. Idag har jag även känt mig pigg nog att trotsa sängliggandet för första gången på 12 dagar (!). Jag och M hade en stillsam picknick på gräset i Balboa Park, ända tills någon satte igång sprinklersystemet utan ett uns förvarning och vi fick springa för livet. Eller i alla fall för torrheten. Som taget ur en dålig komedi.


Jag har för övrigt blivit kallad på en jobbintervju nästa vecka, hos det här företaget. En snabb googling av företagsnamnet + “scam” visar dock att det förmodligen rör sig om en pyramidspelsliknande företagsstruktur, och
det vet jag inte om jag är speciellt intresserad av att delta i. Som arbetssökande i det här landet lär man sig snabbt att scam-googla alla företag som visar intresse för nyutexaminerade collegestudenter. Det är cyniskt, men effektivt. Jag funderar i alla fall på att gå på intervjun, mest för att det ser bra ut för min visumstatus att visa att jag är aktivt arbetssökande. Damen som ringde mig poängterade att det var “professional appearance” som gällde klädmässigt, och bara det kan ju bli intressant.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *