Uncategorized

TISDAG 2

Två lustiga grejer angående mitt nya jobb. Det första är att min huvudsakliga syssla som webbdesigner kommer vara att skriva XHTML- och CSS-kod från scratch, något jag har sysslat med sen de tidiga tonåren men egentligen inte har någon formell utbildning i. Min dubbelkandidat i Medie-och kommunikationsvetenskap och Litteraturvetenskap ser visserligen bra ut i CV:t, men är ganska bortkastad när jag kommer att få betalt för att göra något jag är självlärd i.

Det andra är att när jag pratade med min nya chef på telefon idag berättade hon att det efter intervjuerna hade stått mellan mig och en annan person som de gillade exakt lika mycket, och att de för allt i världen inte kunde bestämma sig för vem de skulle anställa. Därför kom de på idén att den som först mailade ett “tack för intervjun” skulle få jobbet. Mitt tackmail kom tre timmar före den andra personens. Impeccable timing, som vi säger i det här landet.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *