Uncategorized

Om årets värsta dag

Från att ha varit ljummet ointresserad av nyår och med inga planer alls för torsdag har jag helt plötsligt en dejt, middagsplaner och biljetter till en exklusiv spelning. Jag har dessutom en ny klänning och ett par nya skor, som båda matchar läskigt bra med min nya väska. Det är med andra ord nästan så att jag börjar känna att årets nyår ska bli kul. Det här är en farlig känsla. Det vet ju alla att nyårsafton alltid går åt helvete.

0 Comments

 • Mami

  Åh, vilka skor…fast om jag försökte mig på så höga klackar, då skulle nyårsafton verkligen gå åt helvete, jag skulle förmodligen hamna på akuten med brutet ben eller så 🙂

 • Anna Nio

  Ja, akta dig för förhoppningar! Jag hatar också nyår som pesten, har haft ETT enda helt lyckat nyår, alla andra (minus de man firat hemma med familjen förstås) har antingen varit totala fiaskon eller i alla fall delvis vidriga. I år tänkte jag stanna hemma men ska istället på 200+ fest med liveband. Så kan det gå.

 • CINDERALLEY

  Anna: Jag vet vad du menar. Forra nyaret var nog mitt mest lyckade, da var min familj och halsade pa, vi gick ut och at middag, sen gick jag hem och la mig, somnade INNAN tolvslaget. Helt smartfritt.

 • Ulf

  Sanna – en sen kommentar till din kommentar till Anna: åh så härligt att höra att förra nyår med oss var den bästa du haft så långt. Vi talar fortfarande om den och tycker att det var trist att du o P missade alla hattar och tutor på jazzklubben i SD, men en god natts sömn ska ju inte föraktas, även om det är nyår.
  Hoppas att det nya nyåret var finfint det med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *