Uncategorized

Jag hatar verkligen att skriva rubriker

For ovrigt la jag upp en annons for min gamla bil. Mest som ett skamt alltsa, innan jag saljer den till skroten. Till min stora forvaning var det nyss en person som ringde och var intresserad. Dessvarre ringde han saklart nar jag var ute i koket och varmde min lunch. De enda tva minuterna jag har spenderat nagon annanstans an vid telefonen idag. Nar jag ringde upp var det en skrikig unge som svarade och vagrade hamta pappa. Istallet gav ungen luren till sitt annu skrikigare syskon. Irriterande. Och so not worth it. Om ingen annan hor av sig snarast ringer jag skroten i alla fall.

Uppdatering:
Nu har tva personer till hort av sig och visat intresse for bilen. Ingen av dem verkar riktigt kunna engelska dock, sa jag tvivlar pa att de inser vilket nerkop den har bilen faktiskt ar. Kollar man bara pa priset och bilderna verkar den ju helt stralande. Folk ar sa himla dumma ibland.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *