Uncategorized

Årets första inlägg!

Även årets första vecka har varit märklig, fast på ett bra sätt den här gången. Efter att ha varit bil- och datorlös (och per default ganska isolerad från omvärlden) i snart en vecka fick jag äntligen min nya bil igår. Killen jag köpte den av bor fyra kvarter från mig, i Carlsbad. Alla som har varit i Carlsbad vet att det är en prydlig överklassförort till San Diego, som ett tropiskt Lidingö ungefär. Eller ett havsnära Wisteria Lane. Vad man förväntar sig är alltså palmalléer, välklippta gräsmattor, hemmafruar, trädgårdar med pool, en Lexus och en BMW på uppfarten.

Därför fick jag en smärre chock när Isaiah, som jag köpte bilen av, visade mig sin bakgård. Förutom ett helt gäng bilar i mer eller mindre körbart skick fanns där även hästen Matrix, ett litet stall och en paddock, samt ett antal frigående höns. Tänk er själva. Framifrån ser huset ut som alla andra i området, gräsmattan är välskött (förmodligen mycket tack vare tillgången på egenproducerat hästgödsel) och på uppfarten står mycket riktigt en Lexus. Att min bils tidigare ägare visade sig vara världens finaste kille var en annan positiv överraskning. På lördag hänger jag med Isaiah och ungefär 10 av hans vänner och åker snowboard i bergen två timmar norrut. Först måste jag bara ner till stranden och hyra en bräda. Hej upp- och nedvända världen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *