Uncategorized

Lite filmsnack för att lätta upp stämningen

En fin sak med min blivande make är att han jobbar ett par timmar varje vecka på lokala biografen – bara för att alltid kunna bjuda sin familj och sina vänner på gratis bio. Jag behöver alltså aldrig mer betala för en biobiljett. Häromdagen såg vi Alice in Wonderland i 3D, gratis förstås, och jag förstår inte varför alla påstår att den inte skulle vara tillräckligt Burtonsk. Såg ni Johnny Depp eller? Jag fullkomligt ÄLSKADE den här filmatiseringen och satt enligt Isaiah och log mig igenom hela kalaset.

För någon vecka sen gick jag själv och såg Shutter Island, och sällan har jag varit gladare över att slippa betala pengar för att se en film. Det var också första gången jag lämnade en biograf innan filmen var över, av blotta tristessen. Jag gick hem och googlade slutet istället – jag är ju inte dummare än att jag fattar att det kommer en twist på slutet i en Scorsese.

En annan fin sak med min blivande make är att han varje dag kommer förbi mitt jobb med en hemmagjord smoothie åt mig – men det är kanske en annan historia.

0 Comments

  • Anna Nio

    Åh nej, men läs boken "Shutter Island" (eller "Patient 67") av Dennis Lehane istället. Jag läste den härom dagen och fastnade rejält. Har inte sett filmen än, så den kan jag inte uttala mig om, dock.

  • CINDERALLEY

    Asch, I'm over it haha. Lehane ar inte riktigt min genre, sarskilt inte nar jag vet hur det slutar ;D

    A andra sidan har 'Shutter Island' over 8 som snittbetyg pa IMDB, sa det kan ju vara jag som har dalig filmsmak helt enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *