Uncategorized

Måndagsfunderingar

Det är märkligt hur snabbt hela ens tillvaro kan bytas ut till sin raka motsats. Från bostadsbrist, tunnelbana och c-uppsatser till ständig sommar, roommates och heltidsjobb. Och från geografisk rastlöshet och envis självständighet till villa, garage och brudklänning. Det är också märkligt hur förändringarna sker; naturligt, smärtfritt.

Vi har varit inflyttade i drömhuset i en vecka och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag bor där. Sovrummet är så stort att vi inte vet vad vi ska göra med all öppen yta. Just nu lutar det åt att vi köper ett pingisbord. Ja, på riktigt.

0 Comments

 • Mami

  Låt det vara som det är – så att ni kan fortsätta att hjula! TACK för senast, det var så himla mysigt att träffa dig. Och Isaiah förstås! (Till alla oroliga vänner vill jag bara säga: sluta oroa er – han är jättetrevlig!).

 • Anna Nio

  Haha, yes! Men ett seriösare förslag kan ju vara en extravagant sminkhörna åt dig? Utgår från att ni har ett rum som blir kontor redan, annars är det ju också ett givet förslag.

 • CINDERALLEY

  Det var min forsta ide ocksa, tills jag sag badrummet. Som ar nastan lika stort som sovrummet, med ett inbyggt 'vanity desk' (= extravagant sminkhorna). Och kontor/bibliotek har jag ocksa. Eh, i-landsproblem, nagon?

 • Yohanna

  Alltså. Jag visste inte riktigt vart jag skulle lämna denna kommentar så jag kör här: Du insiperar mig att jaga mina drömmar och du verkar vara helt fantastisk! Jag önskar er all lycka och kör på pingisbordet, helt underbar idé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *