Uncategorized

Ett helt inlägg om skor

Har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb? Det har jag förmodligen. Men ibland får jag anledning att upprepa mig.

Vi har en kund vars företagsidé går ut på att sälja färgbara skor. Alltså skor som är vita i grunden, men kan färgas i den färg man önskar. Det är fina skor, för fina tillfällen, och de är inte helt billiga. Denna kund fick nys om mitt stundande giftermål och skickade helt sonika över ett par skor till vårt kontor, helt gratis. De är helt perfekta, i min storlek, i ett sidenliknande material med hög klack och liten platå, i en vit nyans som går alldeles utmärkt ihop med min bröllopsklänning.

Och när bröllopet är över kan jag alltså skicka tillbaka skorna och få dem färgade i en mer gångbar kulör för fortsatt framtida användning. Alltså, är det någonting jag älskar mer än att köpa nya skor så är det att få dem gratis.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *