Uncategorized

Kattskatt

Min blivande svägerskas kattunge bor hos oss på obestämd framtid. Hon hette Angel när hon kom hit, men vilket löjligt namn på en så cool katt, tänkte vi, och döpte om henne till Ninja.

Jag är inte direkt lagd åt det moderliga hållet – kan knappt hålla liv i en kaktus – och ansvaret det innebär att ha husdjur har länge känts allt annat än lockande. Men trots detta börjar jag vänja mig vid att komma hem från en lång dag på jobbet och mötas vid dörren av en spinnande gosmaskin som direkt vill upp i famnen och pussas. Att ha en liten luden sak som följer efter mig som en hund vart jag än går, som håller mig sällskap när herrn i huset är upptagen på annat håll och som sover på våra fötter om nätterna.

Det är nästan, nästan, så att det kommer kännas lite sorgligt när svägerskan vill ha tillbaka henne igen.

Så här ser det ut i skrivande stund:


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *