Uncategorized

Fredag

Idag är nog årets hittills varmaste dag, och jag är just hemkommen från att ha skrivit, och klarat, teoriprovet för motorcykelkörkort. Det var inte så svårt. Jag hade bara läst ungefär 18 sidor i handboken och fick ändå nästan alla rätt. Detta betyder en av två saker; 1. att jag är exeptionellt intelligent, eller 2. att provet är så lätt att vilken idiot som helst kan klara det. (Jag röstar förstås på nummer 1.)

Just nu är det så varmt att man sitter och svettas fast man kör nercabbat på motorvägen i 130 km/h. Så fort jag kom hem var jag tvungen att gå ner till poolen för en liten avsvalkande simtur. Det hjälpte ända tills jag klev upp ur poolen igen. Nu sitter jag i bikini i soffan med alla fönster öppna och väntar på att min man ska komma hem så vi kan gå till stranden. Det är precis det här som gör det värt att bo i Kalifornien trots all amerikansk skit man får stå ut med.

0 Comments

 • Ulf

  Tyvärr tror jag att du har fel, för en gångs skull. Visserligen är du exeptionellt intelligent egentligen, men när det gäller amerikanska körkortsprov tror jag ändå på att det gäller att göra dem så lätta som möjligt. Eftersom hela smahället bygger på bilkörande får man man ju inte försvåra för folk att ta körkort, även om man är totalt dum i kolan. Då måste man också göra det lika lätt att ta MC-kort, annars blir det diskriminering.

 • Mami

  Och jag har just bestämt mig för att sluta överföra min motorcykelfobi på dig – så grattis! Men skaffa dig en bra lärare och kör försiktigt!
  För övrigt är det svettigt här också, termometern ligger på 30-gradersstrecket mest hela tiden, medelhavsklimat, tropisk hetta och vörmebölja och det är så skönt, mest de ljumna sammetsnätterna!!

 • CINDERALLEY

  Pappa: Men det kanske är en kombination då, att jag är intelligent OCH att det är lätt!!!1

  Men ja, du har förstås helt rätt. Betydligt billigare är det också att ta körkort/mc-kort här.

 • CINDERALLEY

  Mamma: TACK, det var på tiden! 🙂 Och absolut köra försiktigt, det finns inget annat alternativ.

  Det är nog varmare hos er på nätterna just nu än det är här kan jag tänka mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *