Uncategorized

Bra helg – check

Jag har haft en sån himla fin helg att jag känner att jag vill dela med mig av den, innan det är tillbaka till jobbet som gäller imorgon bitti.

Fredag: Det var restaurangvecka i San Diego, och vi hade bokat bord för 8 personer på finrestaurangen 333 Pacific i Oceanside. De hade satt ihop en specialmeny med tre rätter för $30, och vi går så sällan ut och äter trerätters så det var det helt klart värt. Gick hem med kramp i magen av all god mat och allt hysteriskt skrattande med finaste vännerna.

Lördag: Dagen började med storhattslunch i min vän I’s trädgård. Vi drog ihop ett litet knytkalas och satte på oss de största hattar vi kunde hitta, och åt en helt fantastisk lunch i solskenet. Och så mimosas på det.

På kvällen åkte vi ner till San Diego på swingdanskalas med tema “New Years in Paris 1929”. Fullt med folk, och alla var tidsenligt uppklädda i avant garde-klänningar, hårfjädrar, höga hattar och flugor. 


Söndag: Åkte till stallet och red i vanlig ordning – fick hoppa lite, och det var så varmt att jag höll på att smälta. Vi har en liten släng av sommar just nu, så här i slutet av januari. Det är trevligt. Sen åkte jag och Isaiah på roadtrip ut på landet och upp i bergen och tittade på fina gårdar där vi skulle vilja bo, om de inte låg mitt ute i ingenstans. Åkte förbi en liten väg som hette Wild Willow Hollow – försök säga det snabbt 5 gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *