Uncategorized

Man kan aldrig ha för många katter

Läser Mirijams typ fem-på-raken inlägg om att skaffa kattunge, och blir så himla sugen själv. Det är knäppt av flera anledningar.

1. Jag har redan två katter, varav en är en 6 månaders kattunge.

2. För drygt ett år sen gillade jag inte ens katter, och hade inga som helst planer på att någonsin skaffa husdjur igen. Min före detta roomies monsterkatt förstörde kärleken till djur för mig (i alla fall för ett tag).

Den enda anledningen jag gick med på att ta hand om Ninja, vår stora katt, var att det var tänkt att vara tillfälligt. Sen blev det permanent, och hon visade sig vara världens bästa husdjur, och när vi fick en kattunge till att ta hand om var det liksom en no-brainer.

Nu, ett år och två katter senare, har jag plötsligt blivit kvarterets crazy cat lady, och så fort kattungen blir lite större är jag helt inställd på en tredje katt. Jag tittar på bilder av Blue när vi fick hem henne och hon var 8 veckor och så liten att hon kunde sitta i min handflata, och hennes öron var alldeles för stora för huvudet, och så blir jag helt blödig och vill att hon ska vara så liten för alltid. Liksom, titta bara:


På tal om katter, här är förresten en liten videosnutt jag spelade in för någon vecka sen, när jag kom hem och båda katterna betedde sig helt tokigt. Man kan kolla om inte annat så för att se mina snygga tofflor.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *