Uncategorized

Luftballongshatt

Jag somnade klockan 16 igår, helt utmattad. Jag vaknade inte igen förrän 12 timmar senare, klockan 4:30 på morgonen. Helt utvilad. Nu är klockan 5:30 och vi ska strax iväg och flyga luftballong. I instruktionerna från luftballongsföretaget står det att man ska ha “flat closed toe shoes and a hat” på sig. Jag fattar inte grejen med hatten. Och i vilket fall som helst äger jag ingen hatt, så det får helt enkelt lov att gå bra ändå.

0 Comments

  • Anna Nio

    En mössa kan ju vara najs för att slippa ha håret fladdrande som ett trasselsudd runt ansiktet också, kanske? Inväntar med spänning bilder från ballongfärden, med eller utan hatt. Är djupt avundsjuk och längtar tills jag själv får prova på nån dag. 🙂

  • CINDERALLEY

    Burg & Mirijam: Precis, jag märkte rätt snabbt att hatt/mössa hade varit fint för att skydda huvudet från elden. Varmt som tusan – piloten var helt skallig uppe på huvudet dessutom, som ett lite avskräckande exempel.

    Anna: Jag tog ungefär 100000 bilder, så lägger upp så fort jag orkar sortera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *