Uncategorized

Bröllopshysteri

Det är mycket bröllopsrelaterat den här helgen. Först gårdagens brittiska prinsbröllop, sen var jag idag på bridal shower för min väl Michele som gifter sig om tre veckor, och imorgon firar jag och Isaiah ett år som äkta makar.

Dagens lunchparty var min första bridal shower, och det var verkligen sådär helylleamerikanskt som det är på film. Precis allt gick i ett rosa/svart-prickigt tema – från inbjudningskort och bordsdekorationer, till cupcakes, blomsterarrangemang och till och med handukarna i badrummen. Själva tillställningen ägde rum i en stor villa utanför Los Angeles, och jag åkte upp tillsammans med fyra av mina favoritvänner – the bride to be inkluderad. Vi åt god mat och drack champagne och lekte fåniga lekar, och såg på medan Michele öppnade hundra paket med sexiga underkläder, och sen fick vi total bridal shower overload och åkte hem till San Diego igen. Det finns liksom en gräns för hur mycket rosa bröllopshysteri en normal människa klarar av på en och samma eftermiddag.

Tjejfest, med blivande bruden i rött hår

Bröllopsdagen imorgon har vi i sista sekund bestämt oss för att fira med att åka bergochdalbanor på Six Flags Magic Mountain hela dagen. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att fira. Bergochdalbanor är det bästa jag vet.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *