Uncategorized

Det är skönt att det är fredag

Jag sitter framför datorn på jobbet och äter min bästa lunch: svenska pannkakor med lingonsylt från IHOP.


Funkar extra bra när man är lite för bakis och trött för att orka skriva något vettigt. Det har varit en hård vecka – jag kom hem från en världsbra utekväll klockan 2:30 inatt och vaknade 4 timmar senare för att gå till jobbet. Och jag är inte 18 längre, det märker jag idag. Man skulle kunna säga att det är skönt att det är fredag.

0 Comments

 • CINDERALLEY

  Haller med, amerikanska pannkakor ar verkligen en skam for pannkaksbegreppet. Svenska daremot, det kan nog vara det godaste som finns!

 • Duktiga Tjejen

  Har by the way betett mig som en riktig stalker och läst lite här och där i din blogg (blev nyfiken som ny läsare) och kom in på er första-dans-låt på bröllopet, guud vilken bra låt!! (nobody c'ept you). Excellent choice.

  Sen kom jag på att jag också gifte mig i USA och gick igenom allt det med greencard osv, fast för min del gick det åt pipan och jag flyttade hem igen and…here I am. Men ändå, fick verkligen en nostalgitripp och dessutom ett jäkligt bra musiktips.

 • CINDERALLEY

  Ah, ja, visst ar den fiiiin! Jag ar en sucker for 16 Horsepower, har ju till exempel dopt min blogg efter en annan av deras latar, heh.

  Oj, dar ser man, det hade jag ingen aning om. Var i USA bodde du?

 • Duktiga Tjejen

  Jag satt och lyssnade på 16 Horsepower igår och hittade låten Cinder Alley, då trillade poletten ned 🙂 Har typ missat det bandet helt, fattar inte hur det har gått till, grymt bra!

  Jag bodde på Puerto Rico som ju hör till USA, bodde från och till i flera år och åker tillbaka så ofta jag kan. Hur länge har du bott i San Diego och har du bott på andra ställen i USA? Varför flyttade du dit?

 • CINDERALLEY

  Det är ett av mina favoritband, vad kul att du gillar dem!

  Jaha, spännande! Var det där du gifte dig också eller? Jag har bott i USA i snart 3 år, i San Diego-området hela tiden. Flyttade hit för att jag inte orkade med en svensk vinter till, heh.

 • Duktiga Tjejen

  Jag hatar svenska vintrar och läkaren konstaterade ju nyss i princip that they will kill me slowly… Ja, jag gifte mig i san juan, maj 2001, känns som ett helt liv sedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *