Uncategorized

Partyträdgården

Jag har sneglat lite avundsjukt på Jennie Hammars grönsaksträdgård och tänkt att jag också vill ha en sån. Fast jag vill att den bara ska vara där, utan att jag behöver göra något – jag kan nämligen inte ens hålla liv i en kaktus. Kan avslöja att vi har exakt noll levande växter i det här huset. 

Men! Häromdagen upptäckte vi av en slump att vi har ett limeträd i ena hörnet av vår lilla bakgård. Att vi har bott här i över ett år och inte sett limeträdet förrän nu avslöjar lite grann hur försummad vår stackars bakgård är.  Men om det här lilla trädet har lyckats bära frukt är nog hoppet inte helt ute. Det första steget tror jag dock får bli att ställa till med ett Margarita-party.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *