Uncategorized

Bloggtorka

Jag har varit så himla trött på sistone. Vet inte varför. Hettan kanske, eller så håller jag fortfarande på och återhämtar mig från helgen. I måndags kom jag hem från jobbet klockan 17:30, gick och la mig på sängen för att “vila ögonen” klockan 18. Sen vaknade jag inte förrän klockan ringde tretton timmar senare och det var dags att gå till jobbet igen. Bara som ett exempel.

Det här är tråkigt eftersom jag inte riktigt orkar tänka ut något att blogga om. Jag tänkte ta till en standardlösning, typ Dagens outfit, men då ska man ju helst ha något fint på sig och jag tror inte riktigt att prickiga pyjamasbyxor och inget smink räknas. Så nästa standardlösning är väl frågestund. Fråga vad som helst! Om ni vill. Annars återkommer jag när jag är lite mer utvilad. 

Bonusbild på de prickiga pyjamasbyxorna.

0 Comments

 • Johanna

  Vad lämpligt med en frågestund när jag ändå hade tänkt be dig svara på en fråga 😉
  Jag undrar hur du bär dig till på bästa sätt när du färgat ditt hår blondt på vissa stället? Har tänkt göra det men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga..

 • Johanna

  Vad lämpligt med en frågestund när jag ändå hade tänkt be dig svara på en fråga 😉
  Jag undrar hur du bär dig till på bästa sätt när du färgat ditt hår blondt på vissa stället? Har tänkt göra det men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga..

 • emma sofie w

  Vem var du för tio år sen?

  Bästa respektive sämsta med att bo i USA?

  Vad gör du helst en ledig dag när du har all tid i världen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *