Uncategorized

Punk Rock Bowling, dag 3 (med bonusvideo)

Och så de sista bilderna från Vegas. Måndagen var den sista, och utan tvekan bästa, dagen på festivalen. Värmen var tillbaka lagom i tid för det gigantiska punkpoolpartyt som ägde rum på vårt hotell under dagen. Vi fick gratis drinkar hela dagen och hade så kul att vi helt enkelt glömde bort att gå och kolla på band. Jag missade till exempel Citizen Fish som jag hade peppat på att se i flera veckor. Men det var det värt. Bättre poolparty har jag då aldrig varit med om.

När vi kom ner vid lunchtid var det redan packat. Sen fylldes det på med mer och mer folk under hela dagen. Och jag kan garantera att ALLA hade roligt.

Natalie och jag medan läppstiftet och frisyrerna fortfarande var intakta.

En sån här vahettere gruppbild.

Old Man Markley spelade sin svängiga folkpunk, tätt följda av Larry & His Flask som är om möjligt ännu mer svängiga. Sjukt bra poolpartypunk!

Jag och Diana råkade ha matchande bikini och baddräkt i körsbärsmönster. Helt oplanerat, men mycket populärt. Bikinin köpte jag från Pin-Up Girl Clothing för kanske 6 år sen, om det var någon som undrade.

Vi hittade mina San Diego-vänner Stephanie och Augie i poolen. Och Natalie hittade en karl som ville agera mänskligt transportmedel. Så kan det gå efter alldeles för många gratisdrinkar i solen.

Jag filmade en liten videosnutt som ganska bra illustrerar stämningen. Kolla kolla!

Efter 6 timmar (!) vid poolen insåg jag att klockan började bli mycket och att det snart var dags för Leftöver Crack att spela inne på festivalområdet. Jag vill gå så långt som att kalla Leftöver Crack för mitt favoritband, och sist jag såg dem live var 2008 i Berlin, veckan innan jag flyttade till Kalifornien. Då åkte vi runt med bandet i deras turnébuss, samt efterfestade med dem på Köpi. Den här gången fick jag nöja mig med att stå längst fram och skrika mig hes till alla de bästa låtarna och lyssna på Stza kalla hela publiken för hippies. Det finns få saker som gör mig så lycklig som en riktigt bra punkspelning, och det här var en av de bästa.

Sen såg vi Cock Sparrer för andra kvällen i rad, den här gången på en betydligt större scen, och det var ett perfekt avslut på en perfekt helg. Nu kan jag liksom knappt bärga mig inför nästa års Punk Rock Bowling.

0 Comments

 • Malin

  men åh… åh!!! fan va kul det verkar, jag vill oxa! Är det här varje år?
  Btw, snubben pa bild 3 ser ut som jake i casualties? och snubben till vänster pa bilden innan videon ser ut som sangaren i the grit?

 • CINDERALLEY

  Ja, varje ar! Ni borde komma nasta ar! 🙂 Tror det har var 13 aret pa raken, mitt tredje i alla fall.

  Japp, det ar Jake i Casualties pa bild 3, fast inte Grit-sangaren utan min kompis Augie pa den andra bilden 🙂

 • Malin

  haha jaa, jag stormade in i rummet till marti och bara "HARU HÖRT OM PUNK ROCK BOWLING?!" och det hade han ju, haha. han började prata om band som haft bowlingteam och grejer. här är det bara jag som är efter. nejmen jag blev sjuuukt sugen!! vill verkligen försöka spara ihop att komma nästa år!

 • CINDERALLEY

  Haha, vad roligt! Alltsa, aven om det finns en massa sjukt bra punkfestivaler i Europa sa alskar jag PRB mest av alla, kanske mest for okenvarmen och poolhanget 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *