Nära döden-upplevelser

Attackerad

Det är så varmt just nu att vi måste sova med balkongdörren i sovrummet vidöppen för att inte dö av värmeslag om nätterna. Vi har en nätdörr, men den kan vi inte stänga eftersom katterna får spel och klöser sönder den, så det är alltså fritt fram för insekter och annat otyg att komma och kalasa på oss medan vi sover. Igår morse vaknade jag med två bett av okänd karaktär – ett på pekfingret och ett i pannan. Alltså, att ge sig på någon i ansiktet är sjukt lågt, även med insektsstandard, tycker ni inte? Jag misstänker att det är ett spindelbett, det är stort som en femkrona med två pyttesmå ingångspunkter (kan även vara från en mycket liten vampyr). Tur att jag har luggen att dölja det med.

Det andra bettet är det värre med. Mitt stackars pekfinger har svullnat upp till oigenkännlighet och är knallrött och gör ont och kliar på samma gång. Vet inte vad för djävulens påfund som kan ha bitit mig där. Möjligen en jättestor mygga. Vad tror ni? (Ber om ursäkt för äckelfaktorn, samt dålig mobilbildskvalle.)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *