Nattliga bravader,  Vardagsanekdoter

Det dåliga och det bra

De senaste veckorna har varit så tunga att jag fler än en gång övervägt att säga upp mig från jobbet och flytta ut i en avlägsen djungel någonstans i Sydamerika. Sen kulminerade allt med massakern i Norge och Amy Winehouses död. Men trots detta har jag haft en av de bästa helgerna på mycket länge. Jag har varit ganska ensam i Norge-sorgen här, eftersom amerikanerna omkring mig är en smula avtrubbade när det kommer till dödsskjutningar (detta hände till exempel i Texas i helgen, men jag har inte hört en enda person nämna det – inte ens på Facebook). Dessutom tycks det knappt vara någon som ens vet var Norge ligger. Och paradoxalt nog ligger det för mig en viss tröst i detta – det tillåter också mig att glömma och gå vidare.

Och helgen, alltså. Jag har spenderat nästan varje vaken minut med mina allra finaste vänner och vi har gått barfota på stranden, druckit drinkar på takterass med havsutsikt, blivit fotade av duktig fotograf inför spännande framtida projekt, druckit champagne med tranbärsjuice klockan 10 på morgonen, åkt på roadtrip med extra tuperat hår och Amy Winehouses “Back in Black” på högsta volym i bilstereon, klätt upp oss i våra färggladaste kläder och dansat oss svettiga till band vi aldrig hört förut, klappat pyttesmå hundar i hula-kjolar, planerat Mexiko-resor, och skrattat oss fördärvade åt saker som ingen annan förstår.

Här är några bilder från gårdagens Tiki Highway i Huntington Beach:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *