Sverige

Ostmackor och sånt

Sitter och peppar på min Sverigeresa och funderar på om det inte är hög tid att börja packa. Mest pepp är jag på att få äta en riktig svensk frukost det första jag gör efter att jag har landat. Har redan skickat en inköpslista till mamma. Så här såg den ut:

– Arla Ekologisk Mild Naturell Yoghurt
– ICAs Specialflingor Röda bär
– Prästost
– Skogaholmslimpa

Det knäppa är att jag egentligen inte ens gillar Skogaholmslimpa speciellt mycket. Men ändå har jag gått och varit sjukt sugen på det i säkert två år nu. Kanske för att allt bröd i Amerika smakar disksvamp, och all ost smakar tvål. Fenomenet macka finns inte ens här.

Alltså, fan vad jag ska äta ostmackor. Och yoghurt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *